:: Forum › Mappen "Fund til ID / FUND TIL ID -SIEGS trikket!
-> Tips og Tricks

#1: Mappen "Fund til ID / FUND TIL ID -SIEGS trikket! Forfatter: Christian Kejser Birkedal [Kejser]Nordfalster IndlægSkrevet: Fre Okt 26, 2012 10:12 pm
    ----
Kære nybegynder.

Personligt er jeg nærmest TAKNEMMELIG (seriøst) på egne og egne samt andres børn´s vegne... for det store arbejde du ( såfremt du er seriøs og vedholdende ) kommer til at gøre i fremtiden for vores fælles kulturarv, din flotte møntsamling eller Danmarks fremtidige STØRSTE hesteskosamling.

Uanset


Et godt tip, er at købe :

et SIEGS MØNTKATALOG[i]....

Det koster i antikvariaterne fra 5kr til 75 kroner. (Nye 2012, koster ca. 300,- MEN du kan SAGTENS klare dig med et eksemplar af ældre dato.

FEDT at du uploader billeder af mønter... MEN... har du allerede identificeret din 2 skilling fra 1809 .... så upload dit billede i møntens EGEN mappe..

Brug derfor KUN "mappen" FUND TIL IDENTIFICERING" til de fund du IKKE ved hvad er... og altså IKKE til almindelige småmønter som du kan få ID på, bare ved at slå op i SIEGS.

Min personlige holdning er at det er en form for KRAV at få fat i SIEGS eller lign. møntkatalog såfremt du ønsker at gå med detektor. :)


SUPER!!!
& Velkommen til hobbyen / Held og lykke.
Venlig hilsen

Kejser

#2: S Forfatter: Henrik [Henrikras]DK IndlægSkrevet: Lør Okt 27, 2012 7:16 am
    ----
Slettet

Sidst rettet af Henrik [Henrikras] den Man Jun 17, 2013 9:28 pm, rettet i alt 3 gange

#3: Re: Mappen "Fund til ID / FUND TIL ID -SIEGS trikket! Forfatter: Kim Jakobsen [Kim Jakobsen]8400 Ebeltoft IndlægSkrevet: Lør Okt 27, 2012 7:33 am
    ----
Vil give Kejser ret. Det er jo en del af hobbyen at bruge tid på reseach, også når det gælder fund id. For mig er det ihvertfald en del af glæden at nørde med bøger mv. også.
Skal lige siges jeg ikke endnu har fundet danefæ. Smil

#4: Re: Mappen "Fund til ID / FUND TIL ID -SIEGS trikket! Forfatter: Chris Jarvis [Chris]Thisted IndlægSkrevet: Lør Okt 27, 2012 6:42 pm
    ----
Dansk Mønt er et godt værktøj: www.danskmoent.dk/-> Tips og Tricks

Alle tidspunkter er GMT + 1 Timer

Side 1 af 1