:: Forum › detectingpeople
-> Udvikling af detectingpeople.dk

#1: detectingpeople Forfatter: Henrik Brinch Christiansen [Henrik Brinch]Gram, Sønderjylland IndlægSkrevet: Fre Feb 03, 2012 1:20 pm
    ----


Nordisk Detektor Forum og Fibula er slået sammen med det formål at skabe ét fælles forum for nordens seriøse detektorfolk.

De to tidligere fora henvendte sig til de samme detektorfolk, havde samme tilgang til detektorhobbyen og rigtigt mange brugere anvendte både Nordisk Detektor Forum og Fibula. Man skulle jo nødigt gå glip af noget. Der kørte ofte parallelle debatter. Fundfotos blev, for de mange brugere der anvendte begge fora, uploadet og efterfølgende debatteret to steder.

Af disse grunde, og efter lang tids tilløb, har vi valgt at samle trådene til et stort og endnu bedre fælles forum – Detecting People.

I forbindelse med sammenlægningen indføres et sæt retningslinjer. Disse retningslinjer gælder for alle brugere der ønsker at benytte Detecting People.

Vi håber, at I vil finde jer godt tilrette i vores nye fælles rum, og at alle vil bidrage til at gøre Detecting People til et aktiv for vores hobby og til et rart sted at være.

Med venlig hilsen

Henrik Brinch (Fibula)
Jesper Janke Hansen (Nordisk Detektor Forum)-> Udvikling af detectingpeople.dk

Alle tidspunkter er GMT + 1 Timer

Side 1 af 1