l detectingpeople.dk › Detektor › Detektorer og udstyr › Foto/scanner tips og tricks
detectingpeople.dk
Udvid/Kollaps indhold Detecting People

Udvid/Kollaps indhold Bruger Info

Velkommen Gæst

Hvem er hvor: 1 Gæster

Detektor › Detektorer og udstyr › Foto/scanner tips og tricks

Hjem

Nyeste fund
/

kommentarer

Mest sete
/

bedømte


 DetektorDetektorer og udstyr › Foto/scanner tips og tricks 
Retur til oversigt Vis/skjul billede information Slideshow BILLEDE 12/104 Send dette billede som et e-postkort Se forrige billede Se næste billede
Om fotografering med Smartphone
Dette billede er taget med Smartphone, og jeg har gjort mig lidt ekstra umage med at prøve at gøre billedet lækkert blot for at vise, at man også med en Smartphone kan tage udmærkede billeder.

Men så kulørt som ovenstående behøver det ikke at være – mindre kan gøre det. Dog skal fundene jo helst præsenteres så man får lyst til at kigge nærmere på dem, og en forudsætning for dette er, at billederne er af en rimelig god kvalitet.
At opnå dette behøver ikke at være spor svært, og det er oftest helt enkle ting man skal være opmærksom på. En række råd angående dette kan læses på Allan Faurskovs hjemmeside Bondejern.

Mine intentioner har her været at skrive nogle korte og letforståelige artikler med elementære og enkle råd vedr. fotografering af fund, med særlig fokus på hvad som er muligt med Smartphone eller Tablet. Men også for de som bruger et rigtigt fotoapparat, kan der være ting at hente.
Indenfor den senere tid har jeg haft yderligere tre små indlæg her på Detecting People – et om en efter min mening fortrinlig lampe til fundfotografering, et om ikke at bruge digital zoom ved fotografering og et om hvordan man på enkel vis kan foretage optagelser af små genstande, såkaldte makrooptagelser. Disse indlæg har jeg viderebearbejdet, og de kan nu også læses på Bondejern: https://www.bondejern.dk/foto/
 
 
Billede information
Tilføjet af:Per Ole
Landsdel:Anden
Fundet med:Andet
Album navn:Foto/scanner tips og tricks
Foreslå et andet album. Klik her.
Vist:250 gange
URL:www.detecting.dk/coppermine/displayimage/pid=68148.html
 Per Meinertsen [07. November 2016 kl. 21:27]
  Link til Bondejern: www.bondejern.dk/foto/
 Jesper Munk [08. November 2016 kl. 08:01]
  Rigtig flot opstilling per ! .... jeg fornemmer en rød lampe i baggrunden,og det giver et rigtig godt spil .....lige et lille tip fra mig, jeg har jo længe haft problemer med at stille skarbt på små ting ( ting under ca 2 cm ) ...... men nu har jeg købt denne her bordlup i går med lys i,og det er en særdeles stor hjælp ! ...... og ved at have iphonen under den,så bliver det meget nemmere at stille skarbt på sit emne
www.wogibtswas.at/powe...bot-167919 !
 Per Meinertsen [08. November 2016 kl. 09:07]
  Det røde lys er fra en lommelygte med rødt cellofan foran.
Og det med luppen er en rigtig god ide - jeg bruger nogle billige læsebriller med styrke 3,5, som jeg så sætter uden på mine alm. briller for at kunne se at stille ordentligt skarpt på den lille skærm. Jeg sidder så med næsen helt inde i skærmen.
Og for forståelsens skyld er det vigtigt her at tilføje, at man langtfra kan forlade sig på at autofokus sørger for optimal skarphed, når man er så tæt på motivet som vi jo altid er - derfor brillerne, eller luppen, for at tjekke at fokus ligger rigtigt!
Hvordan man stiller skarpt på den mest optimale måde, står også beskrevet i en artikel på Bondejern.

Udvid/Kollaps indhold Se her

Udvid/Kollaps indhold Album links

Udvid/Kollaps indhold Seneste forumindlæg

Udvid/Kollaps indhold Leksikon

Udvid/Kollaps indhold Dagen i dag i historien