detectingpeople.dk › Forum › detectingpeople.dk › Udvikling af detectingpeople.dk › Detecting People Vis-à-vis Facbook
detectingpeople.dk
Udvid/Kollaps indhold Detecting People

Udvid/Kollaps indhold Bruger Info

Velkommen Gæst

Hvem er hvor: 1 Gæster

Forum › detectingpeople.dk › Udvikling af detectingpeople.dk › Detecting People Vis-à-vis Facbook
Detecting People Vis-à-vis Facbook
Her kan man følge udviklingen af nye features samt se/følge med i hvad der sker og hvad der er planlagt at tiltag til siden.
Gå til side Forrige  1, 2
Skriv ny tråd   Besvar indlægget   Printvenlig side     Forum indeksUdvikling af detectingpeople.dk
Vis foregående tråd :: Vis næste tråd  
Forfatter Besked
Henrik [Henrikras]Medlem

DK
Indmeldt: Jun 26, 2012
Indlæg: 250
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Fre Okt 31, 2014 11:23 pm    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

Hvis interresse er stor nok til at få nogle af de mange FB upload ind i DP database, så kunne denne ide måske bruges..
DP profiler giver med deres medlemskab herinde, accept til at FB billeder / upload må kopieres og lægges op herinde.
En gruppe som så også er medlem på de mest brugte FB side, på 31 frivillige findes. Liste nr. 1 til 31 laves. Nr.1 tager den 1.ste.dag i måned, nr.2 anden dag, osv.
Det vil sige en frivillig kun skal kigge fund en dag om måneden.
X frivillig kigger så de besluttet FB grupper igennem, og de fund der oploades på FB kun den dag vedkommende har vagt, kopieres og lægges op herinde. X frivillig kan tilrette og finjustere FOTO og lægge den i rette kategori eller til ID.
Frivillig nr. 31 får ikke mange vagter. Frivillig nr. 29,30 slipper også i februar.
En liste med reserve frivillige laves. En regel om at hvis man ikke kan, finder man selv en erstatning. Der vælges en leder af systemet, til at rette huller undervejs.
Der er idag som I også nævner flere FB grupper som uploader flotte fund... Men der er også meget crap. Det ville de frivillige i gruppen kunne sortere, så kun de fund som passer ind i DP database, de hentes. Nogle dage ville en frivillig måske hente 2-3 fund herover, andre dage ingen.. En lille loppetjans for fællesskabet.
Hvis der så uploades fund på FB fra en som ikke har profil på DP, spørges vedkommende via PM på FB om hans fund må kopieres herover, eller bedre om vedkommende vil oprette en profil herinde, som samtidig giver accept på hans FB fundbilleder må kopieres herover.
Hvis det er svært at skaffe 31 frivillige plus lidt reserver, så kan 15-16 stykker tage to dage i hver måned. Det vil nok være klogt at de frivillige fik en ekstra adgangs profil, så de uploadet fund (kopieret fra FB), de ikke ligger under personens egne fund i databasen, men under DP frivilligeligs gruppen.
Fordel.. FB drænes for gode brugbare fund. De kopiers / uploades bedst muligt herinde af øvet og erfarne.(frivillige) . Kræver ingen ændringer af DP eller samkøring af FB.
Databasen vokser som aldrig før set.
Kræver positiv indstilling i fællesskabets ånd. Hvis det så virker, giver det også noget sammenhold... Ala team spirit.
Tilbage til toppen
Dennis Maigaard [Dennis Maigaard]Medlem

Jelling
Indmeldt: Mai 18, 2013
Indlæg: 49
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Lør Nov 01, 2014 9:57 am    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

Fin idé Henrik, men nok umulig at holde kørende i ret lang tid.

Jeg tror vi kommer længst med at holde tingene adskildt, men samtidig opfordre folk til at registrere deres fund herind, for at de ikke forsvinder i løbet af 2 dage.

Jeg tror ikke at detectingpeople kan blive det fortrukne/hurtigste sted til ID. Facebook er så velintegreret overalt, og samtidigt utroligt hurtigt, så det vil være en umulig kamp. Og hvad så? Det er jo i bund og grund de samme folk der giver ID på begge sider...

Detectings force er arkiv delen og muligheden for at søge fund på tværs af brugere og det bør være der man holder sin fokus.
Tilbage til toppen
Mark Jensen [mors2]Medlem

mors
Indmeldt: Aug 10, 2011
Indlæg: 71
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Lør Nov 01, 2014 10:43 am    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

Synes da det er helt fint at folk bruger fb til id ,men mon ik folk stadig husker at ligge fundene op herinde.Kigger da også med på fb,men når det kommer til at oploude fund bliver det her.Det er synd at folk vælger kun at bruge fb,menn der får de jo en masse like griner.Fb er jo en stor rode butik med Gud ved hvor mange detektor sider,men dp er jo nu engang stadig den bedste base og man kan nemt finde rundt i det her.Synes bestemt at folk burde blive ved med at bakke op om at have denne database og et seriøst sted at snakke detektor hobby.Mener heller ikke at fb og dp bør blandes sammen,men det er bare min mening.Hvis vi stadig ønsker en solid og seriøs side hvor der bestemt er styr på tingene,må vi jo hver især bakke op om det(det er vel det mindste vi kan gøre) Tnke Tnke

_________________
Non numeranda, sed ponderanda argumenta
Tilbage til toppen
Michael Larsen [Michlar]Medlem

Morsø
Indmeldt: Nov 28, 2010
Indlæg: 145
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Lør Nov 01, 2014 12:01 pm    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

Jeg kan godt følge Henrik 100%.....SIden her kører på fritidsbasis og må ikke tage mere af Henriks tid at administrerer/ vedligeholde end jeg i forvejen godt kunne forestille mig, at den gør(er selv webmaster på en ydmyg lystfiskerfoenings-hjemmeside - og det tager da "lidt" tid Vinker )
Men jeg tror, at hvis selve uploads proceduren kunne ændres, så det var meget nemmere at uploade flere enkeltbilleder til et fundindlæg, hvorefter de blev "sat sammen" automatisk, så ville det gøre det "nemmere" for folk, at uploade fund.
Mht. Facebook, så tænker jeg, at en simpel del-knap/share button, som automatisk bliver genereret i fundindlægget(hvis det kan lade sig gøre), når brugeren har up-loadet det til DP, ville kunne gøre meget. Brugeren der har uploadet fund-indlægget har herefter muligheden for at trykke på deleknappen og dele det til den facebook-gruppe el. side han lyster og evt. få ID på det dér, hvis det ikke først er sket på DP. Herefter er det jo hurtigt for brugeren at gå ind på DP med et ID, som han har fået via sin deling på FB, og tildele sit fund den rette katagori.
Håber du/I forstår hvad jeg mener Vinker
Der står lidt om det lidt længere nede af siden her:
developers.facebook.co...ike-button
Hvis det kan lade sig gøre Henrik(med dit hjemmeside system), at få koden fra FB Developers genereret til en dele-knap ved hvert fundindlæg, som brugeren har mulighed for at anvende i den/ de grupper/ sider han er medlem af inde på FB, så tror jeg at det vil være den "letteste" mulighed for dig, som ikke giver dig ekstra arbejde, når koden først er implementeret, hvis det altså kan lade sig gøre Vinker Og så tror jeg, at det vil få mange til at uploade deres fund herinde, da de så kun behøver at gøre det en gang, da de hurtigt efterfølgende kan dele det på FB...samtidig går der ikke fund "tabt" i FB-kaos'et...
Det var mit bud.....håber du kan bruge det til noget Smil .....og i øvrigt tusind tak for det fremragende arbejde du udfører med DP ! Smil

_________________
Minelab X-terra 705 m. Double D 10,5" 7,5 & 18,75 kHz Coils, NEL Tornado 13 x 12" 7,5 kHz Coil, Deeptech Vista Smart m. 11" & 11 x 7,5" 15 kHz Coils.
Tilbage til toppen
Per Skulason [Skulason]Medlem

8560 Kolind
Indmeldt: Mar 09, 2013
Indlæg: 54
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Lør Nov 01, 2014 6:18 pm    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

FB versus DP

Jeg har skam FB, men heregud jeg tjekker den en gang om ugen, er en tidsrøver jeg ikke gider spilde min tid på.
Er det besværligt at uploade billeder her på DP? Nej det er det så ikke, er det besværligt at sætte to billeder sammen? Nej ,det er det så heller ikke.

Har jeg mobiltelefon? Ja, det har jeg fordi min familie syntes jeg skal have en, bruger jeg den? Nej, det gør jeg så ikke men jeg slæber den da med, for mig er en mobil telefon et forstyrrende element, specielt når jeg dyrker min hobby, jagt, fiskeri og Detektor, der er jeg i naturen og der vil jeg have fred og ro til at nyde det jeg er i gang med og være 100% tilstede, men vi er jo forskellige.

Jeg har det da sådanne, at hvis man heller vil uploade til FB fordi, så bliver man bekræftet i man er god, jamen så gør man det.

Jeg syntes til gengæld at når man har en side som DP, der har en fremragende database over fund og er oprettet til detektor "nørder", jamen så bruger man da den som det foretrukne medie, som medlem sørger man for at præsenterer det man nu engang syntes kunne være spændende for andre. Jeg syntes uanset hvad man har lyst til at uploade så gør man det, det er ikke alle der går med detektor der rammer de gyldne agre, men de har så nogle andre spændende ting at uploade, eller hvad der for den enkelte er spændende, selv et søm kan være interresant de findes smedet.

Jeg er Frimærker samler og uploader frimærker til en fremragende hjemmeside når jeg finder noget der kan have interesse for andre brugere af den side, på den måde bliver Data basen et brugbart redskab andre kan drage nytte af nu og i fremtiden. Det samme gælder for DP.

Jeg læser alt hvad der skrives her i forum, og syntes det er en god måde at kommuinkerer på. Både når der kastes mudderkager på tværs af bælterne og når der er seriøse indlæg.

Hvad er argumenterne for FB, det er nemmere at uploade billeder og man får hurtigere ID, samtidig bliver man bekræftet "I like" Nå fedt, jamen så brug FB. Der er også mange fede fund er et argument, ja, det er der nok, det er der også på Den Blå Avis og Gul og Gratis.

Jeg har meldt meldt mig til DP, pga. vidensformidlingen der er nogen her der har et ufattelig bredt vidensfelt, en levende hjemmeside med en masse spændende ting, en side hvor der mulighed for at kommunikere med ligesindet og være en del af et fælleskab der deler den samme interesse som jeg selv har.

Syntes ikke der er grund til at blande de 2 sider sammen skæg for sig og snot for sig. Denne fremragende hjemmeside DP, vil sige, det er godt gået af dem der adminstrerer DP, og det skal de da have stor ros for, så klø endelig på.

Mvh
Per
Tilbage til toppen
Thomas Colberg [Tcolberg]Medlem

Nordsjælland
Indmeldt: Jun 27, 2011
Indlæg: 125
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Søn Nov 02, 2014 10:13 am    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

Kunne DP udarbejde en simple APP eller henvise til en som kunne tage et billede af ens fund, hvor end man er, uploade det til en fælles mappe på DP ala LIVE Fund.
Fundet bliver så koblet sammen med ens user-ID. Og andre DP folk kan så give ID.

Jeg tænker at det primært skulle bruges til at indberet fund ( lidt som man gør i dag på FB )

( ja man kan jo det samme i dag, ved at tage et billede og gå på fibula.dk og uploade det i den browser man nu engang anvender )

Men i dag skal alt jo kunne klares med 1-2-3 klik og man er færdig. ( fibula.dk er jo heller ikke website responsiveness)
Tilbage til toppen
Tommy Olesen [tommy]Medlem

Osted, Lejre Kommune
Indmeldt: Dec 06, 2007
Indlæg: 1090
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Man Nov 03, 2014 10:19 am    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

Man gider godt gå en hel dag på marken for at finde et par stykker danefæ. Men man gider ikke bruge en halv time på at lave nogle gode billeder og oploade på DP. Så hellere smide nogle sløsede billeder på FB - billeder, som jo forsvinder i løbet af kort tid. Nej, jeg er glad for DP og den måde det kører på. Selvfølgelig er der plads til forbedringer, men det skal i hvert fald ikke køre som FB.
Tilbage til toppen
Freddy A [Quist]Medlem


Indmeldt: Sep 03, 2010
Indlæg: 76
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Man Nov 03, 2014 10:49 am    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

Synes hele tråden er taget en forkert drejning i forhold til det jeg mente med dette.
Jeg er ikke ude efter at DP skal erstattes af Facebook eller gøre Facebook kompatibel.
Men var mere ude efter at man på en eller anden måde kunne få det til at spille lidt bedre sammen.
Dette fordi jeg kan se at rigtig mange fund ikke kommer her ind og det ærgrer mig en del, da jeg selv er rigtig glad for DP og den store fund database. Så mit spørgsmål var bare hvordan man kunne mindske dette mest mulig....Ren bekymring fra min side, da facbook opslag og fotos forsvinder i den uvisse.

Så om man er på facebook eller ej, om man kan lide facebook eller ej, om man er der inde en eller 50 gange om ugen, om det er dårlige fotos eller ej, om det er knapper eller fibler er ikke det jeg forspørger om her...

Vi taber vigtig viden og ligegyldig info Vinker ved at afskære facebook fra DP og det er det som er min frygt for framtiden. Facebook er ikke et opslagsværk som DP er og hvis trenden bliver ved taber vi meget her inde.

Og jo der er nogle som Tommy skriver der måske synes det er bøvlet at uploade sine fund her inde og dem vil der altid være, men man kunne måske prøve at mindske dette mest mulig
Tilbage til toppen
Lars Jacobsen [LarsJ]Medlem

Nordfyn
Indmeldt: Apr 06, 2012
Indlæg: 168
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Man Nov 03, 2014 7:35 pm    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

I får det til at lyde som om FB er noget der kun er for de useriøse og DP kun er for de "rigtige" detektorfolk! Der lægges rigtig mange fine fotos op på FB af god kvalitet, - bevares der ligges også mange dårlige op. Men det har der jo også igennem tiden været lagt op herinde. Så er det virkelig heller ikke svære at finde billeder frem på FB igen, hvis man vil. Det nok lige så meget et spørgsmål om, om man gider prøve at sætte sig ind i den del af FB, der har med billeder at gøre. Bevares, de kunne "akiveres" bedre på FB, men FB har vist sig efterhånden at være fremtiden indenfor kommunikation.
Jeg må indrømme, jeg tvivler stærkt på det er pga. evt besværligheder med at upload billeder herinde, der ikke kommer flere op. Det er nok mere et spørgsmål om, at tiden er ved at løbe fra denne type forums, om man så kan lide det eller ej. De var populære for 5-10 år siden, men sandheden er, at de nok i stilhed er ved at dø.
Tilbage til toppen
Tobias Bondesson [Tobias]Medlem

Malmö, Sverige
Indmeldt: Feb 09, 2008
Indlæg: 295
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Man Nov 03, 2014 9:34 pm    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

Personligen tror jag att debatten grundar sig mycket i att det kommit många nya detektorister på senare tid. Det är bara bra och jag välkomnar dem alla. Några föredrar FB och fokus på "nuet" medan andra fördrar DP och et mer långsiktigt perspektiv med större fokus på databas, id, debat, etc. Och det finns inget som säger at det ena forat utesluter det andra. Om man f.eks. kikar på UK så samsas FB med UKDFD, PAS, Detectorist.co.uk, och många andra forum/databaser, och jag har inte sett några antydningar att FB skulle komma att ersätta någon av dessa. Varför skulle det vara annorlunda i Danmark?

Jag är helt säker på att DP kommer att leva vidare vid sidan av FB. Alla måste inte vara samlade på samma ställe.

_________________
Tobias aderat
Tilbage til toppen
Thomas Colberg [Tcolberg]Medlem

Nordsjælland
Indmeldt: Jun 27, 2011
Indlæg: 125
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Tir Nov 04, 2014 12:19 pm    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

@Freddy, det er jo også det jeg skriver, en APP som sender direkte til DP.
Det ville jo være fedt med en Live fra Marken på DP.
Tilbage til toppen
Freddy A [Quist]Medlem


Indmeldt: Sep 03, 2010
Indlæg: 76
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Tir Nov 04, 2014 12:53 pm    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

:smilewide: jepper Thomas, den er forstået, var bare mange andre kommentarer som jeg lige måtte kommentere
Tilbage til toppen
Thomas Colberg [Tcolberg]Medlem

Nordsjælland
Indmeldt: Jun 27, 2011
Indlæg: 125
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Tir Nov 04, 2014 1:13 pm    Tråd: Re: Detecting People Vis-à-vis Facbook Besvar, med citat

@Freddy :)
Tilbage til toppen
Vis ikke tråde ældre end:   
Skriv ny tråd   Besvar indlægget   Printvenlig side     Forum indeksUdvikling af detectingpeople.dk Alle tidspunkter er GMT + 1 Timer
Gå til side Forrige  1, 2
Side 2 af 2


Gå til:  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum
Du kan ikke tilføje filer i dette forum
Du kan ikke downloade filer fra dette forum