l detectingpeople.dk › Detektor › Detektorer og udstyr › Detektorer
detectingpeople.dk
Udvid/Kollaps indhold Detecting People

Udvid/Kollaps indhold Bruger Info

Velkommen Gæst

Hvem er hvor: 1 Gæster

Detektor › Detektorer og udstyr › Detektorer

Hjem

Nyeste fund
/

kommentarer

Mest sete
/

bedømte


 DetektorDetektorer og udstyr › Detektorer 
Retur til oversigt Vis/skjul billede information Slideshow BILLEDE 2/6 Send dette billede som et e-postkort Se forrige billede Se næste billede
CTX 3030 er vandtæt...
Var på en morgentur ved stranden i dag sammen med Jesper fra Detektorshop, og jeg fik lejlighed til at prøve den nye CTX 3030. En fantastisk maskine, der holder, hvad den lover - og den ER vandtæt. Kort efter dette foto blev taget slog Jesper en stor, fed guldring med ædelstene. Utroligt stabil i vandet, god balance og god dybde - det tegner godt. Har du som jeg tidligere gået med Minelab Explorer eller Etrac, så er den et naturligt valg - glæder mig til min kommer hjem!
 
 
Billede information
Tilføjet af:krausei
Landsdel:Anden
Fundet med:Andet
Album navn:Detektorer
Foreslå et andet album. Klik her.
Karakter (1 stemmer):(Aktuel karakter: 5 / 5 med 1 stemmer)
Nøgleord:ctx 3030 krausei jesper
Vist:471 gange
URL:www.detecting.dk/coppermine/displayimage/pid=51614.html
 Brian Bechmann (Tidl bruger) [28. Maj 2012 kl. 08:10]
  Tillykke til jesper med guldet, Godt at høre positivt om den, Men syntes stadig ikke den er pengene værd
man kan jo få både en deus og en undervands detektor for de samme penge
 Steen Agersø [28. Maj 2012 kl. 08:39]
  Meget illustrativet billede, Ib !! Tillykke med den nye maskine, når den ankommer ! :smilewide:
 Ib Krause-Kjær [28. Maj 2012 kl. 08:44]
  Selv om jeg allerede har en Deus, så er jeg solgt, hvad angår CTX 3030. Men der er også tale om 2 vidt forskellige maskiner. Og hvor Deus'en virker lidt klein, så er er CTX 3030 anderledes solidt bygget, og den oser simpelthen af kram - og vægtforskellen er slet ikke et issue, da balancen er noget nær perfekt i den nye maskine. Om den er pengene værd, skal man vist have haft den i hænderne nogen tid for at kunne vurdere - men det tegner virkelig godt, og jeg tør godt tage chancen... :tommel:
 Henrik [28. Maj 2012 kl. 10:00]
  Godt at høre, glæder mig også voldsomt til at min ankommer på onsdag :smilewide:

@bechmann77 de fleste der følger lidt med her inde, HAR fattet at du syntes at er for dyr og man kan få en deus og en undervansdetektor for samme pris og den er for klodset, for tung ,har en grim farve ,fyld med en masse ting som man alligevel ikke kommer til at bruge og den ikke en pengene værd , MEN behøver du at skrive det HVER gang ander skriver noget godt om den, der så rent faktisk ved hvad de snakker om, da de HAR prøvet den ??
 Brian Bechmann (Tidl bruger) [28. Maj 2012 kl. 10:29]
  kunne vi ikke få noget fakta om den der så er mere relevant, det er nok begrænset hvor mange der render rundt i vandet og leder kontra dem der går på marken. Så lad os få lidt mere fakta om hvad den duer til på land istedet for at fokuserer på den er vandtæt.
 René Skjødt [28. Maj 2012 kl. 11:34]
  Undskyld mig men hvad skal alt det brokkeri til for ?

Manden har købt en CTX 3030. Har været ved stranden og vil gerne delagtiggøre os i, at den er vandtæt og at skidtet fungerer.
Hvorfor skal vi til at bestemme, at han skal gå på mark, fremfor strand, for at vi kan få hans erfaringer herfra. De kommer vel når de kommer.

Syntes efterhånden dette forum er blevet en brokkeklub, hvor alt for mange skal ytre sig om alt muligt, bare for at blive hørt og ikke for at deltage i debatten, når man rent faktisk har noget at byde ind med.

Holder en pause. Mit blodtryk skal ned igen. Undskyld........
 Ib Krause-Kjær [28. Maj 2012 kl. 12:02]
  ADVARSEL!

DER KAN FOREKOMME IRRELEVANTE INFORMATIONER I FØLGENDE TEKST - DET KAN VÆRE FORBUNDET MED DIREKTE TIDSSPILDE AT LÆSE VIDERE - ER DU I TVIVL SÅ STOP HER!

Mine egne (meget korte) erfaringer stammer fra brug på land, men den gode balance og dybde, samt vandtæthed, kan jeg ved selvsyn konstatere gælder både på land og i vand. Da Jesper søgte i vandet til morgen, var der lige mulighed for et billede som dokumenterer, at importøren rent faktisk også TØR bruge den under vand – vandtætheden er ikke et fokuspunkt i sig selv, men at den virker stabil og fungerer under vanskelige og ekstreme forhold, vil måske interesse enkelte detektorfolk – og så klarer den nok også en tur eller to på marken.

Lyden blev i øvrigt lidt svagere efter turen helt under vand, men det var kun indtil vandet var løbet ud af højttaleren igen – sjov fornemmelse.

Signalerne var usædvanligt klare, og som tidligere Etracbruger, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, hvilke signaler der skulle graves på eller ej. I særdeleshed var jeg imponeret over den intuitive betjening – panelet virker helt naturligt og logisk at betjene.

Med det potentiale detektoren har, er jeg sikker på, at der ikke bliver færre beachhuntere og coinshootere de kommende måneder, når markerne er fulde af afgrøder.

HVIS DU FØLER, AT LÆSNING AF OVENSTÅENDE TEKST VAR TIDSPILDE, SÅ VAR DU ADVARET PÅ FORHÅND!

God 2. Pinsedag til alle!
 Steen Agersø [28. Maj 2012 kl. 12:17]
  griner
 René Skjødt [28. Maj 2012 kl. 12:19]
  griner griner
 Allan Faurskov [28. Maj 2012 kl. 12:37]
  griner griner griner
 Brian Bechmann (Tidl bruger) [28. Maj 2012 kl. 12:45]
  takker, for god info, Hvorde er den i signalerne på små fragmenter ???
deus eks giver et rent signal på selv de små sølv klip hvorimod x-terra giver et til tider vagt signal
Hvor ligger ctx henne på det område ???
 Tom B. Carlsson [28. Maj 2012 kl. 13:28]
  Thumbsup Jeg vidste det. min næste detektor skal være en ctx jeg er begyndt at spare sammen. Tak for god info Krausei tilykke med guldet Jesper.
 Ib Krause-Kjær [28. Maj 2012 kl. 14:24]
  Jeg har endnu ingen erfaringer med CTX 3030 og små fragmenter - det var altså ikke længe jeg gik med den - men lur mig om ikke den er mindst på højde Etrac som for mit vedlkommende har kastet dirhemklip af sig. Om den kommer på højde med Deus'en på det felt bliver spændende at se.

Udvid/Kollaps indhold Se her
Pointeren
der ses

Udvid/Kollaps indhold Album links

Udvid/Kollaps indhold Seneste forumindlæg

Udvid/Kollaps indhold Leksikon

Udvid/Kollaps indhold Dagen i dag i historien