detectingpeople.dk › Detektor › Detektorture og træf › Tabt og fundet
detectingpeople.dk
Udvid/Kollaps indhold Detecting People

Udvid/Kollaps indhold Bruger Info

Velkommen Gæst

Hvem er hvor: 1 Gæster

Detektor › Detektorture og træf › Tabt og fundet

Hjem

Nyeste fund
/

kommentarer

Mest sete
/

bedømte


 DetektorDetektorture og træf › Tabt og fundet 
21 billeder på 2 side(r) 12  


20. August 2013 kl. 23:44
Guldring
Cyclops

Detektorture og træf
Tabt og fundet
Ring tabt på Marielyst strand fundet igen af mig og ejer til ringen. Vi brugte kun 20 min på at finde den. Johnni blev naturligvis rigtig glad og det blev jeg også. Super oplevelse............:-)


07. Oktober 2012 kl. 04:05
2 (+1) guldringe på en time
Lars

Detektorture og træf
Tabt og fundet
Jeg var tilkaldt af min svigerfar til at hjælpe med at finde en nabokolonihave ejers 2 vielsesringe i guld. De havde siddet på samme finger da den tidligere Pastor havde arbejdet i sin kolonihave for 4 år siden. Den ene var fra hans første ægteskab hvor han desværre mistede konen til kræften og den anden fra hans nuværende ægteskab. Min svigerfar og jeg tog ud for at hjælpe den venlige ældre herre som jeg kunne mærke håbede men tvivlede.
Efter kort tid fandt jeg en stor guldring på hele 18 gram og jeg spurgte om det var den ene, hvortil han svarede "Nej"... Det fik mig da lige til at spærre øjnene op men jeg måtte jo søge videre ;)
Vi fortsatte på den modsatte side af huset hvor vi fandt den ene ring på én side af et rundt bed og den anden ring på den anden side af bedet. Pastoren var glad da vi fandt den første men tvivlede stadig på den sidste og da den så dukkede op fik jeg et ordentlig klap på skulderen. Manden var kisteglad. Han spurgte hvad jeg skulle have for det og jeg bad om at han ville huske mig i sin aftensbøn og spurgte om jeg måtte få den anden ring der ikke var hans. Det måtte jeg og ovenikøbet ville han skænke mig en hjemmelavet trækiste med ornamentik. Det takkede jeg stolt ja til og flot det er den. Før præste embedet var han snedker og noget tyder på han kan sit håndværk. Jeg værdsætter sådan en belønning meget mere end en kontant belønning.10. November 2011 kl. 23:15
En halv time i køkkenhaven og blomsterbedet gav pote ...
Christian

Detektorture og træf
Tabt og fundet
Fik genforenet dette smykke med sin ejer efter 5 måneder i mulden. Præmien var kaffe og hjemmelavet æblekage. Mums.


23. Maj 2011 kl. 00:01
På jagt efter konfirmant-armbånd i guld.
garand02

Detektorture og træf
Tabt og fundet
Det blev ikke fundet i denne omgang, så jeg vil forsøg igen i morgen.
Her er så et stemningsbillede af søgepladsen(;30. Juni 2010 kl. 01:21
hvidgulds ring genfundet
xbuhrkall

Detektorture og træf
Tabt og fundet
min læge kontakte mig fordi hans søn på 5 år kom til at smide en pædagogs hvidguldring ind på et græs område for 1½uges siden. pædagogen havde taget ringen af fordi de skulle lave snobrød .og så var der lige et par drenge der sagde om hvem der kunne kaste den ind på græset. med det resultat at der lige var en der hurtig. og de har ledt lige siden.det tog mig 3 min så var den genfundet igen. dejlig fornemmelse


26. Maj 2010 kl. 14:52
260510
xtommy

Detektorture og træf
Tabt og fundet
Anne havde pga. af gigt fået gjort sin vielsesring større, med det resultat, at da hun lugede i urtehaven og smed noget ukrudt over hegnet, røg ringen med. Og trods flere timers søgning, lykkedes det ikke at finde ringen. Det gjorde det derimod for undertegnede, der efter ca. 5 min. søgning fandt ringen i noget højt græs.
I forgårs klarede jeg en lignende sag ved "telefondetekting". En dame havde mistet sin ring under havearbejde, hvor hun bl. a. havde tilplantet 5 krukker. Jeg foreslog som det første, at hun startede med at tømme de 5 krukker - og bingo, ringen dukkede op.29. Marts 2010 kl. 20:50
Rodskærer
xfeender

Detektorture og træf
Tabt og fundet
Hans kontaktede mig forleden omkring en mistet maskindel på Holdens Planteskole. Det viste sig at være en rodskærer, som var røget af under anvendelse. Den var ikke ligefrem svær at finde, men området den skulle findes i var rimeligt stort. Jeg fandt den efter 15-20 minutters søgning, og ja - den gav et OK signal :D !


01. Marts 2010 kl. 02:41
Ring genfundet
HenrikBrinch

Detektorture og træf
Tabt og fundet
Gennem Gordon Butch herpå sitet fik jeg opgaven at prøve finde tabt vielsesring i Aabenraa. Det lykkedes så endelig idag, efter at sneen jo har haft lagt en kraftig dæmper på detekting. Skønt at komme ud, og skønt at kunne glæde andre.


18. Februar 2010 kl. 18:54
Her er så, hvad de savnede. Endnu et reddet ægteskab.
xpeder

Detektorture og træf
Tabt og fundet18. Februar 2010 kl. 18:52
Blev tilkaldt for at lede efter vielsesring.
xpeder

Detektorture og træf
Tabt og fundet
De tog under 10 sek. at lokalisere ringen.


23. Januar 2010 kl. 19:31
Nintendo DS
xfeender

Detektorture og træf
Tabt og fundet
Jeg var ude med detektoren her til morgen, egentlig mest bare for at få lidt frisk luft og få plejet mine abstinenser.. Jeg søgte bare lidt rundt i sneen hist og her, for at se hvad der egentlig lå og om der var noget at komme efter. Efter 10 minutter fik jeg et signatl på 28-32, som resulterede i denne Nintendo DS. For jer der ikke lige skulle vide hvad det er, så er det en modificeret udgave af en gameboy. De koster ca. 1000 kroner, og 250 kr. for spil. Når man tænder den optræder navnet ''jeppe'', så nu går jagten på ejeren ind...


23. November 2009 kl. 21:01
"Møntskat" og ørestik
xtommy

Detektorture og træf
Tabt og fundet
7 mønter i samme spadestik må da være en møntskat. Men jeg har nu ikke tænkt mig at aflevere den til NM (o:


23. November 2009 kl. 20:59
Småt er godt.
xtommy

Detektorture og træf
Tabt og fundet
Linda blev meget glad for sin genfundne ørestik og selv hendes mand "smeden" blev imponeret. Hun havde tabt den først på sommeren på græsplænen og jeg var kommet til at sige, at den kun jeg da godt finde. Den havde stor affektionsværdi, fordi den stammede fra USA. Og det gjorde jeg så i dag i løbet af 10 min.


15. Juni 2008 kl. 23:25
Le med genfundne vielses ring, som vi fandt efter 2 timers søgen.
Anders

Detektorture og træf
Tabt og fundet29. April 2008 kl. 21:31
Vieselsring genfundet
Kingfisher

Detektorture og træf
Tabt og fundet
Efter 1½ times søgning.. Glad lodsejer, og glad detektorfører. Mistede ikke søgetilladelsen i denne omgang, hæ hæ.


07. Februar 2008 kl. 23:23
eftersøgning af diamantring gav resultat 15 min så var den unge dame meget glad.
magga

Detektorture og træf
Tabt og fundet


Udvid/Kollaps indhold Album links

Udvid/Kollaps indhold Leksikon

Udvid/Kollaps indhold Dagen i dag i historien