l detectingpeople.dk › Detektor › Detektorture og træf › Høst træf fyn 2013
detectingpeople.dk
Udvid/Kollaps indhold Detecting People

Udvid/Kollaps indhold Bruger Info

Velkommen Gæst

Hvem er hvor: 1 Gæster

Detektor › Detektorture og træf › Høst træf fyn 2013

Hjem

Nyeste fund
/

kommentarer

Mest sete
/

bedømte


 DetektorDetektorture og træf › Høst træf fyn 2013 
Retur til oversigt Vis/skjul billede information Slideshow BILLEDE 3/6 Send dette billede som et e-postkort Se forrige billede Se næste billede
Guld fra weekendens træf
Det ville desværre være synd at sige, at denne weekends træf var en bragende succes, rent fundmæssigt, for undertegnedes vedkommende. Jeg tilhørte en minoritet af deltagerne, der ikke rigtig fandt noget af interesse. Dvs. rent teknisk fandt jeg selvfølgelig noget, men det var bestemt ikke i en kategori, hvor det vil blive husket for eftertiden – se fundbillede.

Dermed ikke sagt, at jeg ikke er glad for fundene – knapper, plomber, blykugler og sjove dimser kommer selvfølgelig med hjem til den stadigt voksende samling…

Det mærkelige er, at jeg ikke selv synes, jeg har gjort andet, end hvad jeg plejer, og så vidt jeg kan skønne, har maskineriet (Deus) også fungeret upåklageligt. Trods de af og til vanskelige betingelser har jeg forsøgt at ture den både på langs og på tværs, diagonalt og tilfældigt. Jeg har søgt med flere programmer (dog primært GMP 2, lav diskriminering, høj sensitivitet, 11 og 17,3 kHz), men altså uden held.

Jesper fra DS gik også med den en times tid, mens jeg til gengæld fik lov at låne ML 3030, men lige lidt hjalp det. Han fandt ganske vist hvad der først synede som en sværdpommel, men desværre viste det sig at være moderne bling.

I det hele taget fik jeg bare meget få klare signaler, og dem der var, var som regel skrammel. Nu ved jeg godt, hvad Brian vil sige – men jeg holder altså på, at guderne bare ikke var med mig her i weekenden. Ved flere lejligheder oplevede jeg at gå næsten ved siden af nogle, der bare gjorde rigtig nice fund.

Retfærdigvis skal det nævnes, at jeg indleverede en 3-4 poser til Claus, heri bl.a. et stort rundt stykke bronze/malm med lidt deko på, der muligvis er bunden af et kar eller en gryde, samt en lille rektangulær blydims med et indhak, der muligvis er en spillebrik. Men det er ikke noget, jeg regner med at høre videre til…

Til gengæld var det rigtig sjovt at møde skærmtroldene IRL, maden var tiptop, og så scorede jeg takket være Brian en trøstpræmie, i form af det smukke bogværk Tusindtallets Danske Mønter, som jeg glæder mig til at nærlæse de lange vinteraftener, eller slå op i, når/hvis jeg skulle rende ind i sådan nogle.

Så ned med tudekiksen og op på hesten igen og tak til alle for en intens oplevelse!
 
 
Billede information
Tilføjet af:JanH
Landsdel:Anden
Fundet med:
XP Deus

Album navn:Høst træf fyn 2013
Foreslå et andet album. Klik her.
Nøgleord:Hsttrf Brian Tinknap Knap Blyplombe Musketkugle Blykugle Safari Deus Garrett Minelab Fischer
Vist:156 gange
URL:www.detecting.dk/coppermine/displayimage/pid=57875.html
 Tommy Olesen [19. August 2013 kl. 08:30]
  Det var den forkerte kasket du havde på, for du kan da godt finde noget. Næste gang er det nok dig, der løber over en flot jernaldefibel Vinker
 Tobias Bondesson [19. August 2013 kl. 10:27]
  Det är en oberäknelig hobby. Ena dagen finder man intet og den andre dagen välter det op. Jag har varit på traef og bommat fullständigt, men det gäller att inte tappa modet för rätt som det är smäller det till :yes:
 Steen Agersø [19. August 2013 kl. 15:51]
  Jeg var engang på et træf i Thy over tre dage, hvor mit bedste fund var en "Delfin-toøre". griner
 Thosland [19. August 2013 kl. 21:14]
  Haha tak for cheers drengene! :tommel: Jeg er kommet mig over det, nogenlunde. It was a great sport anyway!

@ Tommy - jeg havde skam min lykkekasket på, men lige lidt hjalp det. Og fibler står som sagt ikke lige så højt på ønskesedlen som gode, vægtige (sølv)mønter fx.

@ Tobias - NEMLIG :yes:

@ Steen - Ørkenvandringer er gode lærepenge, I guess...

Udvid/Kollaps indhold Se her
Pointeren
der ses

Udvid/Kollaps indhold Album links

Udvid/Kollaps indhold Seneste forumindlæg

Udvid/Kollaps indhold Leksikon

Udvid/Kollaps indhold Dagen i dag i historien